دوپیازه آلو شیرازی غذای محلی شیراز است بسیار خوشمزه می باشد و بسیار سریع تهیه می شود و برای وعده شام بسیار مناسب است.در لهجه شیرازی، آلو به معنای سیب زمینی است.
مواد لازم دوپیازه آلو شیرازی :
سیب زمینی (آلو)
پیاز داغ
گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی
نمک، ادویه، روغن
طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی :
سیب زمینی را آبپز کرده، بعد از پختن پوست آن را کنده به قطعات کوچک خرد میکنید و با پیاز داغ و گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی مخلوط نموده به آن نمک و ادویه زده درکمی روغن تفت میدهید. این خوراک ساده را با نان مصرف کنید. در دو پیازه میتوان از گوشت خرد کرده یا چرخ شده و قارچ و دمبل (دنبلان زمینی truffle ) و (قارچ یا دمبلان زمینی truffle ) امثال آن استفاده کرد.
نکته: در صورت تمایل بعنوان تزیین روی آن کمی گشنیز خرد شده بریزید. میتوانید سیب زمینی را خام با روغن تفت دهید و بعد مراحل بعدی را انجام دهید.