طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی

دوپیازه آلو شیرازی غذای محلی شیراز است بسیار خوشمزه می باشد و بسیار سریع تهیه می شود و برای وعده شام بسیار مناسب است.در لهجه شیرازی، آلو به معنای سیب زمینی است.

دوپیازه آلو شیرازی

مواد لازم دوپیازه آلو شیرازی :

سیب زمینی (آلو)
پیاز داغ
گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی
نمک، ادویه، روغن

طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی :

سیب زمینی را آب‌پز کرده، بعد از پختن پوست آن را کنده به قطعات کوچک خرد می‌کنید و با پیاز داغ و گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی مخلوط نموده به آن نمک و ادویه زده درکمی روغن تفت می‌دهید. این خوراک ساده را با نان مصرف کنید. در دو پیازه می‌توان از گوشت خرد کرده یا چرخ شده و قارچ و دمبل (دنبلان زمینی truffle ) و (قارچ یا دمبلان زمینی truffle ) امثال آن استفاده کرد.

نکته: در صورت تمایل بعنوان تزیین روی آن کمی گشنیز خرد شده بریزید. می‌توانید سیب زمینی را خام با روغن تفت دهید و بعد مراحل بعدی را انجام دهید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>