طرز تهیه دلمه هویج

دلمه هویج یکی از جذابترین و خوشرنگ ترین دلمه های موجود در جهان است و بسیار خوشمزه می باشد کافیست یکبار امتحان کنید تا از آن لذت ببرید.

دلمه هویج

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم برای دلمه هویج :

هویج درشت 7 الی 8 عدد
آب به مقدار لازم
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز خرد شده یک عدد
دانه کاج 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شده به مقدار لازم
برگ جعفری ریز خرد شده 60 گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه پودر شده به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه هویج :

هویج ها را پوست کنده و به ابعاد 80 الی 10 سانتی برش دهید.

آنها را در مقداری آب بپزید. سپس درون آنها را خالی کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.

پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. دانه کاج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از گذشت یک الی دو دقیقه رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

برگ جعفری ریز خرد شده را در آخر اضافه کنید. داخل هویج ها را با مخلوط گوشت پر کنید.

آنها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید. دو پیمانه آب داغ به آنها اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بپزند و نرم شوند. سپس سرو کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>