برنج مخلوط چینی مخلوطی از سبزیجات و بسیار خوشمزه است اما در دستور اصلی آن برنج نباید خوب پخته شود اما اگر دوست ندارید آن را خوب بپزید.
مواد لازم برای برنج مخلوط چینی
روغن 3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
هویج 2 عدد
فلفل سبز 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 عدد
پیازچه 2 عدد
گوشت پخته 100 گرم
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه برنج مخلوط چینی :
گوشت را با اب ، کمی نمک ، فلفل و 1 حبه سیر بگذارید بپزد تا ابش تمام شود سپس گوشت را تکه تکه کنید و کناری بگذارید.
برنج را از 1 ساعت قبل در کمی اب و نمک خیس کنید سپس برنج را ابکشی نمائید ( برنج را با مقدار زیادی اب و کمی نمک بگذارید بجوشد ، وقتی برنج کف کرد دانه ای از برنج را بین دو انگشت بفشارید ، اگر اطراف له شد و مغزش کمی خام بود برنج اماده ابکش کردن است).
فلفل سبز و فلفل دلمه ای ، پیازچه و هویج را ریز خرد کنید ، درون قابلمه روغن بریزید و سیر و پیاز و زنجبیل رنده شده را درون ان کمی تفت دهید سپس تمام سبزی های خرد شده را اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و بمدت 5 دقیقه سبزی ها را تفت دهید تا کمی نرم شوند ( سبزی ها باید کمی ترد بمانند ).
درون قابلمه برنج ابکش شده را با گوشت پخته تکه شده ، سبزی های تفت خورده ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید سپس سس سویا و چند قاشق اب را نیز به برنج اضافه کنید و به مدت 10 – 15 دقیقه بگذارید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.
نکته برنج مخلوط چینی :
برنج چینی با طعمی نیمه خام مصرف میشود ، اگر دوست دارید طعم خامی داشته باشید برنج را 5 دقیقه دم کنید اما اگر به ذائقه ایرانی توجه دارید برنج را در مدت زمان بیشتری دم کنید.
در طبخ چینی سبزیجاتی مانند هویج و پیارچه بصورت رشته ای و بسیار باریک خرد میشوند که شما میتوانید بجای بریدن انها را رنده کنید ، گوشتی که در این برنج استفاده میکنید میتواند گوشت قرمز یا گوشت سفید باشد.