آش آبغوره یزدی

آش آبغوره یزدی یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی که همونطور از اسمش پیداست مربوط به استان یزد هست که براحتی درست میشه و میتونید از اون به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده کنید و لذت ببرید.

 آش آبغوره یزدی

مواد لازم آش آبغوره یزدی :

لوبیا چیتی یا قرمز

نصف پیمانه

عدس

نصف پیمانه

برنج

نصف پیمانه

سبزی آش

0/5کیلو

گوشت چرخ کرده

200 گرم

رب گوجه

1 قاشق غذاخوری

نعناء خشک

یک قاشق غذاخوری

پیاز

2 عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم

آبغوره

به مقدار لازم

طرز تهیه آش آبغوره یزدی :

1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.

2- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.

3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.

4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>