آش آبغوره یزدی

آش آبغوره یزدی یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی که همونطور از اسمش پیداست مربوط به استان یزد هست که براحتی درست میشه و میتونید از اون به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده کنید و لذت ببرید.

 آش آبغوره یزدی

مواد لازم آش آبغوره یزدی :

لوبیا چیتی یا قرمز

نصف پیمانه

عدس

نصف پیمانه

برنج

نصف پیمانه

سبزی آش

۰/۵کیلو

گوشت چرخ کرده

۲۰۰ گرم

رب گوجه

۱ قاشق غذاخوری

نعناء خشک

یک قاشق غذاخوری

پیاز

۲ عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم

آبغوره

به مقدار لازم

طرز تهیه آش آبغوره یزدی :

۱- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.

۲- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.

۳- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.

۴- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.

ارسال نظر