طرز تهیه خوراک تاووک

این خوراک خوشمزه از غذاهای سنتی ترکیه به شمار می رود با توجه به همسایگی ترکیه با ایران تقریبا این غذا در ایران هم درست می شود منتها مواد استفاده شده در این غذا کمی متفاوت است اگر شما هم دوستدار بادمجان هستید با ما با طرز تهیه خوراک تاووک همراه باشید.

خوراک تاووک

محلی : ترکیه
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم خوراک تاووک:

بادمجان 2 عدد
مرغ ( گوشت بدون استخوان ) نیم کیلو گرم
فلفل سبز 4 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع نصف فنجان ( به میزان لازم )
ادویه کاری فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه خوراک تاووک:
تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
مرغ ها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

بعد گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>