با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید علاوه بر اینکه زنجبیل یک مسکن طبیعی و ضد درد هم می باشد و هویج که سرشار از ویتامین آ می باشد با ما با طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل همراه باشید.
زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد اولیه سوپ هویج و زنجبیل:
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
شکر : 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری
رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
هویج : 8 عدد
سیب زمینی : 1 عدد
خامه : 1 پیمان
طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل:
پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.
امیدوارم این سوپ خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.