طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید علاوه بر اینکه زنجبیل یک مسکن طبیعی و ضد درد هم می باشد و هویج که سرشار از ویتامین آ می باشد با ما با طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل همراه باشید.

سوپ هویج و زنجبیل

زمان آماده کردن مواد: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه

مواد اولیه سوپ هویج و زنجبیل:


روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : ۳ پیمانه
شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه : ۱٫۴ قاشق چای خوری
رنجبیل تازه : ۲ قاشق سوپ خوری
هویج : ۸ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد
خامه : ۱ پیمان

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل:

پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده ۳۰ دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات ۲ سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا ۴۰ دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.

امیدوارم این سوپ خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

ارسال نظر