آش آبغوره یزدی یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی که همونطور از اسمش پیداست مربوط به استان یزد هست که براحتی درست میشه و میتونید از اون به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده کنید و لذت ببرید.
مواد لازم آش آبغوره یزدی :
لوبیا چیتی یا قرمز
نصف پیمانه
عدس
نصف پیمانه
برنج
نصف پیمانه
سبزی آش
0/5کیلو
گوشت چرخ کرده
200 گرم
رب گوجه
1 قاشق غذاخوری
نعناء خشک
یک قاشق غذاخوری
پیاز
2 عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
آبغوره
به مقدار لازم
طرز تهیه آش آبغوره یزدی :
1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.
2- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.
3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.
4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.