طرز تهیه دسر شیر عسلی

دسر شیر عسلی یک دسر سبک بسیار خوشمزه است که با یکبار امتحان کردن عاشقش می شوید شیر و عسل دو ماده طبیعی فوق العاده برای دسر هستند.

دسر شیر عسلی

مواد لازم برای دسر شیرعسلی :

شیرعسلی یک قوطی
شیر یک لیوان
خامه صبحانه نصف قوطی
آب سرد یک لیوان سرخالی
پودر ژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری
کاکائو و نسکافه به مقدار لازم

منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است

طرز تهیه دسر شیرعسلی :

ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی شود بعد بن ماری می کنیم تا کاملا شفاف شود شیر را در قابلمه ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه را مخلوط کرده و کم کم شیر گرم را به آن اضافه می کنیم و خوب با همزن دستی مخلوط می کنیم سپس ژلاتین را اضافه می کنیم (توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشد یعنی یا هر دو خنک با هر دو ولرم باشند)

بعد از این مرحله موادمان را به سه قسمت تقسیم می کنیم به یک قسمت کاکائو و به قسمت دیگر نسکافه اضافه می کنیم و یک قسمت آن هم که سفید می ماند و به ترتیب یکی از رنگ ها را داخل قالب می ریزیم من ابتدا با نسکافه را داخل قالب ریختم و سپس کاکائو و در آخر سفید را و بعد از آن داخل یخچال می گذاریم تا ببندد یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگر را اضافه می کنیم.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>