طرز تهیه سالاد کلم بروکسل

سالاد کلم بروکسل یک سالاد بسیار خوشمزه و جزو سالادهای گرم می باشد و باید به محض آماده شدن سرو شود مزه روغن زیتون و سیر در این سالاد عالی است.

سالاد کلم بروکسل

مواد لازم برای سالاد کلم بروکسل :

کلم بروکسل (برگ های پژمرده را دور بریزید) ۴۵۰ گرم
عصاره لیمو ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
دانه خردل ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
خلال پوست لیموترش ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد کلم بروکسل :
آب لیمو را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و برگ های بروکسل را از هم جدا کرده و داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که قسمت پایینی بروکسل را دور بریزید. برگ های کلم بروکسل را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید و با آبلیمو هم بزنید

حالا برگ ها را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید. بروکسل های خرد شده را با آبلیمو هم زده تا به آن آغشته شوند.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت بالا گرم کنید. بعد بروکسل، سیر و دانه خردل را داخل آن تفت دهید. تا زمانی که کلم به آرامی پژمرده و پخته شود به تفت دادن ادامه دهید (کلم ها نباید سبزی و شکل خود را از دست دهند.) حدود ۳ تا ۴ دقیقه.

سیر و دانه خردل را با روغن زیتون تفت بدهید. بعد از کمی تفت سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید

سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک دقیقه دیگر مخلوط را تفت داده و بعد از روی حرارت بر دارید. حالا خلال لیمو را روی آن پاشیده و اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. بعد از کمی تفت خلال لیمو را روی آن پاشیده و فورا سرو کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>