مافین هویج یکی از خوشمزه ترین انواع مافین در سراسر جهان می باشد اگر رژیم نداشته باشید یک لایه خامه نازک بسیار آن را خوشمزه می کند و می توانید لذت ببرید.
مواد لازم مافین هویج :
۱۲ عدد مافین
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه پوره هویج
۳ عدد هویج متوسط
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری هل
۱ پنسه نمک
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه روغن
۱/۲ پیمانه شیر
گردو پودر شده مقداری برای تزیین
فراستینگ پنیری:
۱۵۰ گرم پنیر خامه ای
۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه پودر قند (بستگی به ذائقه شما دارد)
۵۰ گرم کره
مراحل
۴۵ دقیقه
طرز تهیه مافین هویج :
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب کاپ کیک را آماده کنید و چرب کنید
آرد رو ۳ بار الک کرده و با بکینگ پودر و نمک و دارچین مخلوط کرده کنار بگذارید
تخم مرغ و شکر و وانیل و هل را با هم بزنید تا حجیم و کشدار بشه. سپس روغن و شیر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس پوره هویج را آب گرفته و بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و در انتها آرد رو کم کم با لیسک به صورت دورانی بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و در قالب مافین بریزد و به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه بپزید. تا خنک شدن مافین ها فراستینگ رو آماده میکنیم
از یک ساعت قبل کره و پنیر خامه ای رو بیرون یخچال بگذارید تا همدمای محیط شوند و سپس ابتدا کره رو در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کمی حجیم گردد و پنیر خامه ای رو هم در ظرف دیگری بزنید تا کمی حجیم گردد. سپس این دو را با هم مخلوط کرده و بزنید تا کاملا به خورد هم بروند. حالا کم کم شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا پفکی و مانند خامه بافتش بشود فقط شیرینش را با کم و زیاد کردن پودر قند تست کنید
در انتها وانیل مایع رو بهش اضافه کنید تا رنگ فراستینگ سفید شود در غیر این صورت به علت وجود کره زرد می شود و در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد حدود ۳۰ دقیقه. حال میتوانید با ماسوره شکوفه سطح مافین را تزیین کنید و کمی پودر گردو بپاشید. نوش جان