شیرینی اتریشی یک شیرینی بسیار خوشمزه و هوشمندانه برای کدبانوهایی که می خواهند هنر و سلیقه خود را به همه نشان دهند و طعم واقعی شیرینی را به همه بچشانند. با ما با طرز تهیه شیرینی اتریشی همراه باشید.
مواد لازم برای تهییه شیرینی اتریشی:
شکلات تخته ای آب شده : ۶۰ گرم
مارگارین نرم شده : ۲۱۰ گرم
پودر قند : ۹۰ گرم
زرده تخم مرغ : چهار عدد
آرد : ۲۶۰ گرم
اسانس وانیل (مایع) : سه قاشق مرباخوری
پودر نارگیل برای تزیین : ۶۰ گرم
طرز پخت شیرینی اتریشی:
در همین ابتدای برای تهیه شیرینی اتریشی کار کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را نیز بر روی حرارت ۱۳۵ درجه سانتیگراد بگذارید و روشن کنید تا گرم شود. پودر قند و مارگارین نرم شده را با هم بزنید تا مانند کرم شود. در یک ظرف جدا اسانس مایع وانیل را به زرده های تخم مرغ بیفزایید و میکس (مخلوط) کنید. سپس این مخلوط را به مایة قبلی اضافه کنید و آن را کاملاً هم بزنید تا مخلوط به دست آمده، یکدست شود. آرد را کم کم روی این مایه الک کنید و آن را مرتب مخلوط کنید تا به سرعت به خورد خمیر برود.
در این مرحله باید خمیر نرم و یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در قیفی که ماسوره کنگره دار یک سانتیمتری دارد، بریزید و به کمک این قیف و ماسوره خمیر را به صورت انگشت های ۶ سانتیمتری (میله های ۶ سانتیمتری) و با فاصله روی سینی آماده شده شکل دهید. شیرینی ها را ۲۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد. بعد از پخت شیرینی ها، اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند. سپس آنها را با شکلات آب شده تزیین کنید.