کوزالاک مانتی ترکیه غذایی شبیه به مواد ماکارونی می باشد که در خمیر یوفکا پیچیده می شود و بسیار سریع و آسان تهیه می شود با ما همراه باشید.
مواد لازم کوزالاک مانتی ترکیه :گوشت چرخ کرده
خمیر یوفکا
پیاز نگینی
گوجه نگینی
ماست
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی
ادویه کاری
نمک فلفل زردچوبه
طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای :
ابتدا یوفکای مثلثی شکل را کمی با ترکیب ماست و روغن زیتون برس بکشید و بعد از قسمت پهن خمیر یوفکا به سمت جلو رول کنید و در روغن سرخ کنید.
سپس پیاز را نگینی خرد کنید و آن را سرخ کنید و بعد گوشت چرخ کرده را به ان اضافه کنید و تفت بدهید و گوجه نگینی خرد شده را اضافه کنید و با ادویه های دلخواه تفت بدهید من از نمک و فلفل و زردچوبه و کمی ادویه کاری استفاده کردم.
اجازه بدهید آب گوجه ها کاملا کشیده شود و با هم خوب پخته شود. اگر دوست دارید کمی رب اضافه کنید. تند بودن کوزالاک مانتی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود. اگر مایع گوشتی شما آماده شد یوفکاها را دور بشقاب یا یک طرف بچینید و بعد مایع گوشتی را بریزید و سپس در قسمتی ماست چکیده ای که با نمک و سیر رنده شده طعم دار کردید اضافه کنید و به همین شکل سرو کنید ترکیب آن بسیار خوشمزه می شود.