طرز تهیه کوردن بلو فرانسوی

کوردن بلو فرانسوی یک غذای بی نظیر است که در آن لایه ای از پنیر و ژامبون مرغ بین مرغ طعم دار شده و پخته شده قرار می گیرد و ترکیب جذابی را می سازد.

کوردن بلو فرانسوی

مواد لازم برای کوردن بلو فرانسوی :
فیله گوساله : ۴ تکه
پنیر گودا : ۲ ورقه
کالباس : ۲ ورقه
آرد سوخاری : نیم پیمانه
آرد سفید : نیم پیمانه
تخم‌مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : نیم پیمانه

طرز تهیه کوردن بلو فرانسوی:
۱ – فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشت‌ها می­کوبیم تا کمی له شود.

۲ – یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبه­های گوشت برش داده و روی گوشت قرار می­دهیم.

۳ – لبه‌های گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار می­دهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.

۴ – در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم می­زنیم.

۵ – روغن را درون ماهی­تابه ریخته و روی حرارت قرار می­دهیم تا داغ شود.

۶ – کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهی­تابه می­گذاریم تا سرخ شود.

نکات برای کوردن بلو فرانسوی :
۱ – برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو می­توان بجای روغن از کره استفاده نمود.

۲ – هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشت­ها سوراخ نشوند.

البته نوعی دیگری از کوردن بلو فرانسوی وجود دارد که بدون نیاز به فیله گوساله نیز می توان تهیه کرد و مدل های آماده موجود در بازار هم با مرغ تهیه شده اند.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>