کوردن بلو فرانسوی یک غذای بی نظیر است که در آن لایه ای از پنیر و ژامبون مرغ بین مرغ طعم دار شده و پخته شده قرار می گیرد و ترکیب جذابی را می سازد.
مواد لازم برای کوردن بلو فرانسوی :
فیله گوساله : ۴ تکه
پنیر گودا : ۲ ورقه
کالباس : ۲ ورقه
آرد سوخاری : نیم پیمانه
آرد سفید : نیم پیمانه
تخممرغ : ۲ عدد
روغن مایع : نیم پیمانه
طرز تهیه کوردن بلو فرانسوی:
۱ – فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشتها میکوبیم تا کمی له شود.
۲ – یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبههای گوشت برش داده و روی گوشت قرار میدهیم.
۳ – لبههای گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار میدهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.
۴ – در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم میزنیم.
۵ – روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.
۶ – کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شود.
نکات برای کوردن بلو فرانسوی :
۱ – برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو میتوان بجای روغن از کره استفاده نمود.
۲ – هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشتها سوراخ نشوند.
البته نوعی دیگری از کوردن بلو فرانسوی وجود دارد که بدون نیاز به فیله گوساله نیز می توان تهیه کرد و مدل های آماده موجود در بازار هم با مرغ تهیه شده اند.