تورتیلا هم از نوع غذاهایی است که به آن تاپاس یا پاتاتس یا مزه میگویند (تاپاس: یک، دو، سه). معمولا این نوع غذاها را چند نوع آنرا با هم سرو میکنند. مثلا بعضی این نوع غذاها را به شراکت درست میکنند و در پارتی ها یا مناسبت ها با هم تقسیم میکنند. با ما با طرز تهیه پاتاتس اسپانیایی همراه باشید.
مواد لازم پاتاتس اسپانیایی:
● ١ عدد فلفل دلمه ای قرمز
● ١ عدد فلفل دلمه ای سبز
● ٣ عدد سیب زمینی متوسط تقریبا ١٨٠ گرم
● ٥ عدد تخم مرغ
● ١ عدد پیاز
● ١ پر سیر
● ١ دسی لیتر خامه یا شیر
● ١ تا ٢ عدد تره فرنگی اگر ندارید به همون اندازه تره استفاده کنید
● نمک و فلفل اگر دوست دارید یک فلفل هندی (چیلی)
● روغن به اندازه نیاز
ظروف و وسایل لازم:
یک ظرف پیرکس ، یک ماهی تابه
طرز تهیه پاتاتس اسپانیایی:
پوست سیب زمینیها رو بکنید و آنها را به قطعات کوچک خورد کنید (مکعبهای یک سانتیمتری). پیاز را هم به قطعات کوچک خورد کنید. فلفل دلمهای ها و تره را هم خورد کنید. روغن توی کاهی تابه بریزید و همه مواد را بجز تخم مرغ و شیر را توی ماهی تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
مواد را تقریبا باید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سرخ کنید تا سیب زمینیها تقریبا پخته شوند. سیر را در آخر مراحل سرخ کردن خورد و به بقیه مواد اضافه کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و شیر را به آن بیفزاید و با چنگال خوب بزنید تا مخلوط شود. اگر دوست داشتید می توانید کمی پنیر پیتزا هم رنده کنید داخل شیر.
پس از اینکه مواد سرخ شده کمی سرد شد، ظرف پیرکس را با مقداری کره چرب کنید و مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل ظرف بریزید. حالا مخلفاتی را که سرخ کردید داخل ظرف بریزید و مواد را خوب در آن پخش کنید تا یک نواخت شود.
ظرف پیرکس را داخل فر که قبلا تا ۱۷۵ درجه گرم شده وسط فر قرار دهید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. وقتی تورتیلا آماده است که تخم مرغ کاملا سفت و سطح آن طلایی رنگ شده است. تورتیلا باید شبیه به کیک بشود، چون بعد از خارج کردن از فر آنرا باید برش بدهید. قبل از برش دادن تورتیلا را بگذارید سرد شود و بعد برش بدهید در غیر این صورت قطعات آن خورد خواهد شد.