طرز تهیه مافین هویج

مافین هویج یکی از خوشمزه ترین انواع مافین در سراسر جهان می باشد اگر رژیم نداشته باشید یک لایه خامه نازک بسیار آن را خوشمزه می کند و می توانید لذت ببرید.

مافین هویج

مواد لازم مافین هویج :
۱۲ عدد مافین
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه پوره هویج
۳ عدد هویج متوسط
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری هل
۱ پنسه نمک
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه روغن
۱/۲ پیمانه شیر
گردو پودر شده مقداری برای تزیین
فراستینگ پنیری:
۱۵۰ گرم پنیر خامه ای
۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه پودر قند (بستگی به ذائقه شما دارد)
۵۰ گرم کره
مراحل
۴۵ دقیقه

طرز تهیه مافین هویج :
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب کاپ کیک را آماده کنید و چرب کنید

آرد رو ۳ بار الک کرده و با بکینگ پودر و نمک و دارچین مخلوط کرده کنار بگذارید

تخم مرغ و شکر و وانیل و هل را با هم بزنید تا حجیم و کشدار بشه. سپس روغن و شیر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس پوره هویج را آب گرفته و بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و در انتها آرد رو کم کم با لیسک به صورت دورانی بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و در قالب مافین بریزد و به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه بپزید. تا خنک شدن مافین ها فراستینگ رو آماده میکنیم

از یک ساعت قبل کره و پنیر خامه ای رو بیرون یخچال بگذارید تا همدمای محیط شوند و سپس ابتدا کره رو در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کمی حجیم گردد و پنیر خامه ای رو هم در ظرف دیگری بزنید تا کمی حجیم گردد. سپس این دو را با هم مخلوط کرده و بزنید تا کاملا به خورد هم بروند. حالا کم کم شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا پفکی و مانند خامه بافتش بشود فقط شیرینش را با کم و زیاد کردن پودر قند تست کنید

در انتها وانیل مایع رو بهش اضافه کنید تا رنگ فراستینگ سفید شود در غیر این صورت به علت وجود کره زرد می شود و در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد حدود ۳۰ دقیقه. حال میتوانید با ماسوره شکوفه سطح مافین را تزیین کنید و کمی پودر گردو بپاشید. نوش جان

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>