طرز تهیه شامی پوک برای افطار

یکی از دغدغه های خانوم ها برای درست کردن افطار اینه که حالا چی بپزم! ما براتون یه راه حل خوب داریم با ما با طرز تهیه شامی پوک برای افطار همراه باشید. این کوکو یکی از اصیل ترین کوکو های تهرانی به شمار میره که البته تو شهرهای مختلف به انواع مختلف و با مواد دیگه هم تهیه میشه .

شامی پوک

مواد لازم شامی پوک:

برای ۴ نفر

گوشت پخته: ۳۰۰ گرم

لپه پخته: ۱۵۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد

سیب‌زمینی متوسط پخته: یک عدد

تخم‌مرغ: یک تا ۲ عدد

ادویه‌، نمک و فلفل

جوش‌شیرین: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

زعفران به میزان لازم

طرز تهیه شامی پوک برای افطار:

گوشت پخته، لپه پخته، پیاز و سیب‌زمینی پخته را در چرخ گوشت ریخته و ۲ بار چرخ کنید. وقتی مواد کاملا کش‌دار شد، به آن ادویه دلخواه و نمک و زعفران و یک‌دوم قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ را اضافه کنید. ابتدا فقط یک عدد را بیفزایید. اگر مواد شل بود،۲ قاشق سوپ‌خوری آرد نخودچی می‌زنیم و اگر سفت بود تخم‌‌مرغ را اضافه کنیم. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست به صورت گرد ولی با ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید. وسط آن سوراخ کرده و بعد در روغن کاملا داغ شده سرخ کنید.

نکته:

استفاده از جوش شیرین و یا آرد نخود چی میتونه دلخواه باشه.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>