طرز تهیه سوفله اسفناج

سوفله اسفناج یکی از انواع سوفله های محبوب و بسیار خوشمزه در جهان می باشد. سوفله اسفناج را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید ، می توانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار سبک هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوفله اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوفله اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید

سوفله اسفناج

مواد لازم سوفله اسفناج:


آرد ¼ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر پامزان ۱ لیوان
شیر سرد ۱ لیوان
اسفناج تازه ۳۰۰ گرم
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سوفله اسفناج:


برای تهیه سوفله اسفناج ابتدا اسفناج ها را با دقت می شوییم و آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا در آبکش خشک شوند و آب اضافه آن ها خارج شود و بعد یا در خرد کن می ریزیم تا خرد شوند و یا روی تخته آشپزخانه آن ها را ریز خرد می کنیم.

سپس در قابلمه ای کوچک را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره را داخل قابلمه می گذاریم و صبر می کنیم تا ذوب شود و بعد آرد و بکینگ پودر را با هم به کره می افزاییم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند و آن وقت شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم

و پیاپی هم می زنیم تا مواد سس مان غلیظ شود و از روی حرارت قابلمه را بر داریم و پنیر رنده شده را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا پنیر ذوب شود. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده آن ها جدا می کنیم و سفیده را کنار می گذاریم

و زرده را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و اسفناج خرد کرده را به آن اضافه می کنیم و جوزهندی را نیز روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم و سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا جایی هم می زنیم که اگر ظرف را برگرداندیم سفیده بیرون نریزد .

سفیده هم زده را کم کم به مخلوط اسفناج اضافه می کنیم و به شکل دورانی از پایین به بالای مواد سفیده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و سس را نیز به آن اضافه می کنیم و دقت به این موضوع مهم است که هر چه هوای بیشتری داخل مایه سوفله باشد تردتر می شود.

فر را روشن می کنیم تا گرم شود و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. در آخر ظرف پیرکس را کاملا با کره و قلمو چرب می کنیم و مایه سوفله را کم کم داخل پیرکس می ریزیم تا لایه های هوا در سوفله ایجاد شود.

ظرف را در فر قرار می دهیم و ۳۵ دقیقه به آن زمان می دهیم. بهتر است ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف روی سوفله نخوابد.ممکن است برای پخت حتی ۴۵ دقیقه نیز زمان ببرد پس عجله برای بیرون آوردن سوفله نداشته باشید .

اگر همچنان روی سوفله طلایی نشده است شعله بالایی فر را روشن کنید تا طلایی شود فقط چند دقیقه کافی است.سوفله آماده شده را داغ سرو کنید چون طعم آن پس از خنک شدن مانند زمان داغ بودنش نیست. نوش جان

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>