سالمون و بروکلی با سس زنجبیل ترکیبی هیجان انگیز و خوش طعم استکه می تواند یک وعده غذایی سالم و خوشمزه را برای شما و خانواده تان فراهم کند.
طعم تند سس زنجبیل هم ترکیب فوق العاده ی سالمون و بروکلی را تکمیل می کند. سالمون ماهی خوشمزه و مغذی و سرشار از مواد معدنی و ویتامین های A ،B12 و D است. مصرف آن به ویژه در ایران که کمبود ویتامین D به وفور مشاهده شده است، توصیه میشود.
مواد لازم برای سالمون و بروکلی با سس زنجبیل
کلم بروکلی 1 دسته بزرگ
روغن زیتون به مقدار کافی
عسل 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 1 حبه
زنجبیل رنده شده 1 تکه
ماهی سالمون 900 گرم
پیازچه خرد شده 2 عدد
نمک به مقدار کافی
فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه سالمون و بروکلی با سس زنجبیل
در تابه گریل (ترجیحاً از جنس چدن) کمی روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله داغ کنید. کلم بروکلی را تکه تکه کنید و داخل تابه بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. به گریل کردن ادامه دهید تا خط های گریل روی بروکلی ها ظاهر شود که برای هر طرف حدوداً دو دقیقه طول می کشد.
تا کلم بروکلی آماده می شود، سس زنجبیل را تهیه کنید. در کاسه ی کوچکی عسل، آبلیمو، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
سالمون را 4 تکه نمایید و تکه های آن را پاک و خشک کنید. روی آنها روغن زیتون، ادویه، نمک و فلفل بریزید. آنها را در تابه گریل بچینید و هر طرفشان را به مدت 4 دقیقه گریل کنید. روی سطح سالمون ها از سس تهیه شده بمالید و آنها را از تابه خارج کنید و در ظرفی که برای سرو انتخاب کرده اید بچینید.
سالمون و بروکلی شما آماده است. آن را با پیازچه یا سبزیجات دیگر تزیین کنید و همراه با سس زنجبیل باقی مانده سرو نمایید.