طرز تهیه سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا یک سالاد ایتالیایی بسیار خوشمزه می باشد که تکه های نان تست به آن ترکیب بی نظیری می بخشد و بسیار سریع آماده می شود .

سالاد پانزانلا

مواد لازم :

نان تست مكعبي‌شده

300گرم

سركه بالزاميك

دو قاشق غذاخوري

روغن زيتون

پنج قاشق غذاخوري

نمك و فلفل و زیتون بی دانه

به ميزان لازم

گوجه‌فرنگي درشت خردشده

700 گرم

خيار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک

از هر کدام يك عدد

سیر

یک حبه

طرز تهيه سالاد پانزانلا:

يك سالاد خوشمزه و سالم كه در ايتاليا پرطرفدار است و مطمئنم كه شما هم از آن خوشتان مي‌آيد. ابتدا نان‌ها را داخل فر مي‌گذاريم تا برشته شود. در ظرف گودي تمام مواد را با هم مخلوط كرده رويش را با سلفون مي‌بنديم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي‌گذاريم تا طعم‌ها با هم آميخته شود.

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه كرده و به آرامي هم مي‌زنيم و آن را با زيتون تزئين مي‌كنيم.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>