سالاد سیب زمینی آرژانتینی که به سالاد روسی نیز معروف بوده و کمی نحوه تهیه آن به سالاد الویه ما ایرانیها شبیه است. این سالاد ریشهای روسی دارد و سالها در اسپانیا و پرتغال رواج داشته و هم اکنون جزء اصلیترین غذاهای آرژانتینیهاست.
مدت طبخ ۱۵ دقیقه
مواد لازم :
تخم مرغ سفت ۲ عدد
هویج فرنگی تازه ۲۵۰ گرم
لوبیاسبز ۲۵۰ گرم
مارچوبه ۵۰۰ گرم
نخودفرنگی ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
مقداری سس مایونز
طرز تهیه سالاد سیب زمینی آرژانتینی :
طرز تهیه : برای پختن این سبزیجات از ۳ سبد دیگ زودپز استفاده نمائید به طوری که در سبد اولی لوبیا سبز و نخودفرنگی بریزید. در سبد دوم هویج فرنگی را که حلقه حلقه نموده اید و خلال سیب زمینی را قرار دهید و در سبد سوم مارچوبه پوست کنده. ته دیگ زودپز در حدود ۲ سانتیمتر آب بریزید و نمک بزنید و سبدها را در آن قرار دهید و بگذارید بجوشد سپس درب دیگ را بسته به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سس مایونز را آماده کنید و با سبزیجات (به غیر از مارچوبه) مخلوط کنید و در ظرف سالادخوردی به طور کله قندی فن غذا پختن بریزید روی آن مارچوبه را طوری قرار دهید که سرهای سبز رنگش به طرف بالا و نزدیک به هم قرار گیرند. تخم مرغها را حلقه حلقه کنید و در ظرف سالادخوری در قسمت پائین بچینید.