طرز تهیه سالاد سیب زمینی آرژانتینی

سالاد سیب زمینی آرژانتینی که به سالاد روسی نیز معروف بوده و کمی نحوه تهیه آن به سالاد الویه ما ایرانی‌ها شبیه است. این سالاد ریشه‌ای روسی دارد و سال‌ها در اسپانیا و پرتغال رواج داشته و هم اکنون جزء اصلی‌ترین غذاهای آرژانتینی‌هاست.

سالاد سیب زمینی آرژانتینی

مدت طبخ ۱۵ دقیقه

مواد لازم :

تخم مرغ سفت ۲ عدد

هویج فرنگی تازه ۲۵۰ گرم

لوبیاسبز ۲۵۰ گرم

مارچوبه ۵۰۰ گرم

نخودفرنگی ۲۵۰ گرم

سیب زمینی ۲۵۰ گرم

مقداری سس مایونز

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آرژانتینی :

طرز تهیه : برای پختن این سبزیجات از ۳ سبد دیگ زودپز استفاده نمائید به طوری که در سبد اولی لوبیا سبز و نخودفرنگی بریزید. در سبد دوم هویج فرنگی را که حلقه حلقه نموده اید و خلال سیب زمینی را قرار دهید و در سبد سوم مارچوبه پوست کنده. ته دیگ زودپز در حدود ۲ سانتیمتر آب بریزید و نمک بزنید و سبدها را در آن قرار دهید و بگذارید بجوشد سپس درب دیگ را بسته به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سس مایونز را آماده کنید و با سبزیجات (به غیر از مارچوبه) مخلوط کنید و در ظرف سالادخوردی به طور کله قندی فن غذا پختن بریزید روی آن مارچوبه را طوری قرار دهید که سرهای سبز رنگش به طرف بالا و نزدیک به هم قرار گیرند. تخم مرغها را حلقه حلقه کنید و در ظرف سالادخوری در قسمت پائین بچینید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>