طرز تهیه ساطری پلو
ساطری پلو از غذاهای معروف استان خراسان شمالی می باشد که یک غذای مجلل برای مهمانی های شما به حساب می آید. با ما با طرز تهیه ساطری پلو همراه باشید.
اگر شما هم طرفدار پلو آن هم از نوع زرق و برقیش می باشید بهتر است بدانید که ساطری پلو گزینه مناسبی برای انتخاب درست شما می باشد این پلو با مخلوطی از هویج و گوشت تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد.
مواد لازم ساطری پلو:
- برنج ۳.۵ پیمانه
- هویج ۳۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- کشمش پلویی ۱ پیمانه
- زعفران آب کرده ۱ پیمانه
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه ساطری پلو:
- ابتدا برنج را كه از قبل خیس كردهایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس
هویجهارا خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یك عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزههای كوچك درست كرده و سرخشان میكنیم. - آنگاه كشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده. (البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.)
- و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه میكنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این كار را لایهلایه تكرار میكنیم تا برنج و مواد تمام شود،
- سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میكشیم.