این خورش یک خورش کاملا بهاری است که درست کردن آن خالی از لطف نیست چرا که سرشار از ویتامین سی می باشد و بعلاوه طعم بی نظیری دارد با ما با طرز تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز همراه باشید.
مواد لازم خورش چغاله بادام و گوجه سبز:
سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم، خورشی 100 گرم / 200 کالری
نعناع و جعفری 200 گرم، ساطوری شده 100 گرم / 0 کالری
ترخون 50 گرم، ساطوری شده 100 گرم / 45 کالری
پیاز متوسط یک عدد، ساطوری یک عدد / 38 کالری
چغاله بادام 150 گرم، خردشده 100 گرم / 30 کالری
گوجه سبز 100 گرم 100 گرم / 30 کالری
زردچوبه یک قاشق چایخوری 100 گرم / 0 کالری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری 100 گرم / 22 کالری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری 100 گرم / 120 کالری
نمک به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری
شکر یک قاشق غذاخوری (اختیاری) 100 گرم / 400 کالری
روش تهیه خورش چغاله بادام وگوجه سبز :
1- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تکههای مرغ را 7-6 دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند، سپس از قابلمه خارج کنید. پیاز را هم به همین صورت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و بلوری شود. پس از آن پیاز را هم از ظرف خارج کنید.
2- در صورت نیاز کمی روغن اضافه کرده و سبزی را 5-4 دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. چغاله بادام و گوجهسبز را اضافه کرده و مخلوط را 2-3 دقیقه دیگر تفت دهید.
3- مرغ و پیاز را همراه ادویه و سبزیها اضافه کرده و 2 پیمانه آبجوش به مواد اضافه کنید. پس از اینکه خورش به جوش آمد، در آن را بسته و شعله را کم کنید تا خورش حدود 30 دقیقه ریز جوش بزند. ادویه آن را اندازه کرده و با چلو سرو کنید. اگر مایلید خورش ملس شود، شکر را در 5دقیقه آخر به آن اضافه کنید.
نکته:
اگر میخواهید خورش غلیظتر شود، یک قاشق چایخوری آرد ذرت را در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در 10 دقیقه آخر خورش اضافه کنید.