خوراک ماهی و سبزیجات چینی یک وعده مفید برای شام سرشار از انرژی و البته صددرصد رژیمی می باشد حتما امتحان کنید و از خوردن این غذای جدید لذت ببرید.
مواد لازم برای خوراک ماهی و سبزیجات چینی
۳۰۰ گرم فیله ماهی بدون پوست و خار
۲ عدد هویج حلقه ای خرد شده
۱ فنجان دانه ذرت فریزری
۱/۲ فنجان پیازچه خرد شده
۲ سانتی متر زنجبیل تازه باریک خلالی خرد شده
۳ حبه سیر ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سس سویای شور
۱ قاشق غذاخوری سس صدف oyster sauce
۱ قاشق چایخوری روغن کنجد sesame oil
۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۱ قاشق غذاخوری آرد (نشاسته) ذرت
۱ و نیم فنجان آب سرد
پودر فلفل سیاه
۱ فنجان کرفس و برگ کرفس خرد شده
طرز تهیه خوراک ماهی و سبزیجات چینی
ابتدا پیازچه را در روغن کانولا تفت دهید. کچاپ آسین Kecap asin در تصویر در اندونزی به سس سویای شور گفته می شود.
سپس سیر و زنجبیل را چند ثانیه تفت دهید.کمی فلفل بزنید و ذرت و کرفس و هویج را بیفزایید. سس صدف و سس سویا را بیفزایید. نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده و به خوراک بیفزایید. درب تابه را بگذارید تا سبزیجات نرم شوند. حدود بیست دقیقه بعد فیله ماهی را بیفزایید و درب تابه را بگذارید تا حدود ۱۵ دقیقه دیگر فیله ها بپزند ولی له نشوند. در پایان روغن کنجد را بیفزایید و شعله را خاموش کنید. خوراک را با کته ساده سرو کنید.
امیدوارم از خوراک ماهی و سبزیجات چینی لذت کافی را ببرید.