طرز تهیه تسو چینی

تسو چینی یک غذای خوشمزه و شیرین چینی است که با گل کلم تهیه می شود اگر علاقه مند به غذاهای چینی هستید پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید و این غذای خوشمزه را درست کنید.

تسو چینی

مواد لازم برای تسو چینی:

گل کلم بزرگ نصف عدد
آرد ¾ پیمانه
شیر ¾ پیمانه
پودر نان سوخاری ۱ پیمانه
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک دریا ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه تسو چینی:

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.

گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.

طرز تهیه تسو,طرز درست کردن تسو
گل کلم ها را داخل مخلوط بریزید

سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.

طرز تهیه غذای چینی با گل کلم, نحوه پخت تسو
گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.

طرز تهیه انواع غذا با گل کلم,پخت غذا با گل کلم
گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود

مواد لازم برای سس تسو چینی :

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ریز ریز شده ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل ریز ریز شده ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
سس سویا ۱/۳ پیمانه
سرکه ۱/۳ پیمانه
عصاره سبزیجات ½ پیمانه
رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده ۱ و ½ قاشق غذاخوری

نحوه درست کردن تسو, پخت غذای چینی با گل کلم
مواد لازم برای سس تسو

طرز تهیه سس تسو :

ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بدهید.

رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.

آرد را با ۱ قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.

سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.

۷ الی ۱۰ دقیقه مواد سس را بجوشانید.

سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>