طرز تهیه ترشی زو

طرز تهیه ترشی زو بسیار آسان می باشد و این ترشی مربوط به غرب کشور می باشد و بیشتر در کرمانشاه تهیه می شود زو نام گیاهی شبیه کنگر می باشد.

طرز تهیه ترشی زو

مواد لازم برای طرز تهیه ترشی زو :
ـ زو
ـ سرکه
ـ نمک قدری
ـ زردچوبه قدری

طرز تهیه :
زو گیاهی خودرو و شبیه به کنگر میباشد با این تفاوت که تیغ های تیز کنگر را ندارد من نام علمی این گیاه را نمی دانم این گیاه در منطقه غرب کشور زو نامیده میشود .

ابتدا سر و ته زو را با کارد ببرید و آن را شسته ودر دسته های چند تایی با نخ ببندید و در آب یا سرکه بجوشانید .

موقع جوشیدن بوی مطبوعی ندارد بهتر است خارج از آشپزخانه اینکار را انجام دهید. ( البته بعد جوشیدن بوی نا مطبوع آن از بین میرود ) وقتی زو پخته شد آن را روی صافی بریزید نخ ها را باز کنید و بعد از اینکه آبش رفت با نمک و زرد چوبه در سرکه بیندازید.

این گیاه جز گیاهان دارویی میباشد و ترشی آن خوشمزه است .

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>