طرز تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی

اسکالوپ مرغ ایتالیایی نوعی از شیوه پخت بسیار لذیذ از مرغ است که در آن مرغ به همراه سبزیجات معطر مانند ریحان و ترخون سیر و پاپریکا طبخ می شود.

اسکالوپ مرغ ایتالیایی

مواد لازم برای اسکالوپ مرغ ایتالیایی
سینه مرغ:1 عدد
قارچ:3 عدد
سس گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا:2/1 لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست:1 عدد
آب:2 قاشق غذا خوری
جعفری:5 ساقه
آرد سفید:3 قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواهاسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ) مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.
سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم. کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم

اسکالوپ مرغ

نکات تکمیلی در مورد اسکالوپ مرغ ایتالیایی
اسکالوپ مرغ جزو غذای ملل – ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
اسکالوپ مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>