روش تهیه شیرینی عسلی :
طرز شیرینی عسلی یکی از راحترین شیرینی های مناسب برای ایام عید نوروز می باشد، برای تهییه شیرینی عسلی ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کم کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.
حال خمیر شیرینی عسلی را در کیسه نایلون برای ۳۰ دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلون خمیر را باز کرده، با قطر ۱ سانت. سپس خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید.
این شیرینی عسلی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.
مواد لازم برای تهییه شیرینی عسلی:
آرد برنج : ۱پیمانه
پودر هل : ۱ قاشق چایخوری
پودر قند : ۳ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده : ۵۰گرم
پودر گردو : یک دوم پیمانه
زعفران حل شده : ۱ قاشق سوپ خوری
عسل : به میزان لازم