طرز تهیه یخنی نخود شیرازی

یخنی نخود شیرازی نوعی آبگوشت شیرازی می باشد که حبوبات آن فقط نخود می باشد و بسیار خوشمزه است و آسان پخته می شود و با نان سرو می شود.

یخنی نخود شیرازی

مواد لازم یخنی نخود شیرازی :

گوشت نیم کیلو
نخود ۲ لیوان
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز
نمک
زردچوبه، به اندازه دلخواه

طرز تهیه یخنی نخود شیرازی:

گوشت و نخود و پیاز و زردچوبه و نمک را در ظرفی ریخته آب به آن اضافه می‌کنند و روی اجاق حرارت می‌دهند تا پخته شود. سپس سیب زمینی‌ها را شسته، به داخل آب گوشت می‌اندازند. وقتی که یخنی کاملاً پخته شد، آب آن را برای تهیه ترید جدا کرده، پوست سیب زمینی‌ها را کنده، کلیه مواد پخته شده را کوبیده به مصرف خوراک می رسانند.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>