طرز تهیه کوکوی جوانه

همانطور که از اسم این کوکو برمی آید این غذا خاصیت جوان کنندگی دارد و اگر باور نمی کنید کافیست خواص جوانه ماش را بدانید وقتی جوانه‌ی غلات مقداری از نشاسته‌ی خود را از دست می‌دهد، مواد مغذی دیگر آن مثل پروتئین‌ و ویتامین‌ها کمی افزایش می‌یابد و از آنجا که مواد معدنی خاص، مخصوصا آهن و روی می‌توانند به عناصر زیستی تبدیل شوند یا به راحتی جذب شوند و مورد استفاده‌ی بدن قرار بگیرند، بنابراین از این لحاظ جوانه‌های غلات و حبوبات به‌خصوص جوانه‌ ماش منابع غذایی مهمی هستند و مزایای ویژه‌ای به‌خصوص برای گیاه‌خواران دارند.

این افراد معمولا به خاطر کمبود این مواد مغذی به آنها نیاز پیدا می‌کنند و جوانه‌ ماش هم یکی از این مواد خوراکی مغذی است که کمبود ویتامین را در این افراد جبران می‌کند. با ما با طرز تهیه کوکوی جوانه همراه باشید.

کوکوی جوانه

مواد لازم کوکوی جوانه:
جوانه ماش ۱ پیمانه – هویج ۲ عدد – بادمجان ۲ عدد – فلفل دلمه ای ۲/۱ عدد – قارچ ۲۰۰ گرم – پیاز ۲ عدد – تخم مرغ ۴ عدد – روغن مایع ۲/۱ پیمانه – ادویه مخصوص ۱ قاشق چایخوری – نمک مقداری


طرز تهیه کوکوی جوانه:
ابتدا قارچ را شسته ورق می کنیم همراه با کمی روغن تفت می دهیم ۰ هویج را نیم پز کرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت می دهیم ۰ پیاز را سرخ می کنیم ۰ در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته خوب می زنیم نمک و ادویه را اضافه نموده سپس هویج ، بادمجان ، پیاز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم این ترکیب را خوب مخلوط می کنیم در تابه ای روغن را داغ می کنیم مایه کوکو رااز هر دو طرف سرخ می کنیم و بعد با گوجه فرنگی و خیار شور و لیمو ترش تزئین می کنیم.

ارسال نظر