هنر فارسی

اشتراک گذاری آموزش هنر و خلاقیت در خانه

کوفته مرغ سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه است که بچه ها قطعا دوستش خواهند داشت و برخلاف کوفته ایرانی رنگ قرمز ندارد و با خامه تهیه می شود.

کوفته مرغ سوئدی

مواد لازم برای کوفته مرغ سوئدی
سینه مرغ چرخ شده ۲ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری یا خرده نان ۱/۲ لیوان
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی:

سینه های مرغ ، پیاز و سیر را باهم چرخ کنید سپس داخل کاسه ای بریزید و پودر سوخاری ، سس سویا ، تخم مرغ ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

پس از اینکه مایه گوشت یکدست شد جعفری خرد شده را اضافه کنید سپس با دست کوفته هایی به اندازه گردو بردارید و کف دست تان به صورت توپ شکل دهید ( سعی کنید تمام کوفته ها به یک اندازه باشند ).

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد کوفته کوفته مرغ سوئدی را داخل روغن داغ بریزید ، در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید کوفته ها سرخ شوند.

پس از اینکه کوفته ها سرخ شدند انها را از ماهیتابه خارج کنید و کناری بگذارید سپس روغن و عصاره گوشت باقی مانده در ته ماهیتابه را با آب مرغ و آرد مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس غلیظ شود.

پس از اینکه سس غلیظ شد حرارت را کم کنید و خامه را اضافه و مخلوط کنید و در آخر نیز کوفته ها را به سس اضافه نمایید ، ۱۰ دقیقه بگذارید کوفته مرغ سوئدی و سس باهم بجوشند و طعم مواد جذب هم شود سپس بهمراه نان ، برنج یا اسپاگتی این کوفته های خوشمزه را سرو کنید.

ارسال نظر