طرز تهیه کباب سالمون لیمویی

ماهی از مفیدترین غذاهای حاوی پروتئین است که همیشه دنبال راه های تازه برای طبخ آن هستیم. کباب سالمون لیمویی این فرصت را فراهم میکند که یک وعده غذایی جدید حاوی این ماده مفید را به برنامه غذایی خود اضافه کنیم. سالمون یکی از پرخاصیت ترین انواع ماهی است و میتوان آن را به روش های مختلفی طبخ کرد. مثلا علاوه بر کباب سالمون، میتوانید با آن سالمون برگر یا کتلت ماهی هم تهیه کنید.

کباب سالمون لیمویی

مواد لازم برای کباب سالمون لیمویی
فیله سالمون ۷۰۰ گرم
لیمو ترش بزرگ ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر یا پودر سیر ۲ حبه/ ۱ قاشق چایخوری
سس خردل ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سیخ چوبی ۱۶ عدد

کباب سالمون لیمویی بسیار زیبا و شیک هم هست و حتی میتوانید آن را در مهمانی ها سرو کنید. فقط کافی است ماهی ها را خرد کنید و همراه با لیمو ترش سیخ بگیرید. بعد هم یک سس عالی از لیموترش، خردل، جعفری و ادویه جات روی آن میمالید تا کباب سالمون طعم بهتری پیدا کند. کباب سالمون لیمویی را میتوانید روی گریل تهیه کنید یا در تابه روی شعله سرخ کنید.

طرز تهیه کباب سالمون لیمویی:

فیله ماهی سالمون را به شکل مربع های کوچک برش بزنید. لیمو ترش ها را نیز به صورت نازک ورقه کنید و کنار بگذارید. سیخ های چوبی را حداقل از یک ساعت قبل در آب قرار دهید (این کار مانع از آتش گرفتن سیخ ها در فر میشود). گریل را روشن کنید تا گرم شود. یا تابه گریل را روی شعله قرار دهید تا داغ شود.

در کاسه متوسطی، ۲ قاشق جعفری خرد شده، ۲ حبه سیر رنده شده یا ۱ قاشق پودر سیر، نصف قاشق غذاخوری خردل، نصف قاشق چایخوری نمک، کمی فلفل، ۲ قاشق روغن زیتون و ۲ قاشق آبلیمو را بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.

تکه های ماهی سالمون و ورقه های لیمو ترش را سیخ کنید. یکی در میان ماهی و ورقه لیموترش نصف شده بگذارید و هر بار از دو سیخ استفاده کنید تا سیخ های شما استحکام بهتری داشته باشند. دو طرف سیخ های کباب سالمون سس تهیه شده در بخش قبلی را بمالید.

کف گریل را با روغن چرب کنید و سیخ های ماهی را روی آن بچینید. هر طرف را حدود ۳-۴ دقیقه کباب کنید تا ماهی به خوبی پخته شود.

کباب سالمون لیمویی شما آماده است. نوش جان!

ارسال نظر