طرز تهیه کاناپ مرغ

کاناپ مرغ یک فینگر فود بسیار خوشمزه و مناسب میهمانی ها می باشد البته به عنوان وعده غذایی بسیار لذیذ هم می توان از آن بهره برد. کاناپ مرغ به سادگی تهیه می شود

کاناپ مرغ

به کاناپ مرغ ،همان ساندویچ روباز مرغ است. حتما این کاناپ خوشمزه را تهیه کنید. برای زیباتر شدن سینی فیتگر فود می توانید نان مورد نظر را به قالب های مختلف به اشکال مختلف در بیاورید

میزان سرو: ۸ نفر

مواد لازم برای کاناپ مرغ:

خمیر هزارلا: ۲ عدد
قارچ (ریز خردشده): ۲۰۰ گرم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سینه مرغ (پخته): ۳۰۰ گرم
آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس مایونز: ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
کاناپ مرغ؛ فینگرفود مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه کاناپ مرغ:

خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد ۲ سانتی متر از خمیر برش دهید.
آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید.
سینی را حدود ۵ الی ۷ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برش های خمیر طلایی و برشته شوند.
روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
پیاز، سیر و قارچ ریز خردشده را حدود ۵ دقیقه در روغن روی حرارت زیاد تفت دهید.
سویا سس و آب مرغ را اضافه کنید مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید.
نمک و فلفل زده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
پس از خنک شدن سس مایونز را اضافه کنید.
مواد را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و روی نان های کوچک برشته پایپ کنید.
سپس سرو نمایید.

ارسال نظر