طرز تهیه کال کباب گیلانی

کال کباب گیلانی نوعی پیش غذا و یا بهتر بگوییم یک نوع کنار غذا به شمار می رود و از ترکیب بادمجان کبابی با سبزی های محلی و سیر و رب انار تهیه می گردد.

کال کباب گیلانی

مواد لازم کال کباب گیلانی:

بادنجان یک و نیم کیلوگرم
گردو ساییده ۳۰۰ گرم
انار ترش دانه شده یک پیمانه
چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
سیر چهار حبه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کال کباب گیلانی:

ابتدا بادنجان ها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. می توانید بادنجان ها را روی سینی فر بچینید و تا زمانی که پوست آنها کبابی شود داخل فر قرار دهید.

پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید.

بادنجان های پوست کنده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید (از دستگاه غذاساز و یا گوشت کوب برقی برای پوره و له شدن بادنجان ها کمک بگیرید.)

پس از اینکه به طور کامل له شد، گردوی آسیاب شده را با بادنجان ها مخلوط کنید.

سپس انار دانه شده را اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا دانه های انار خوب درون مایه له شود.

در آخرین مرحله چوچاق و سیر را اضافه کنید و همه مواد را خوب بکوبید و یا آسیاب کنید.

نمک و فلفل اضافه کنید و یک دور با سرعت زیاد میکس کنید.

در این مرحله غذای شما آماده است، غذا را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید و همراه با برنج سفید سرو کنید.

این غذا را به عنوان خوراک و یا پیش غذا نیز می توانید مصرف کنید.

نکات برای تهیه کال کباب گیلانی:

  1. برای این که میزان ترشی غذا کم شود می توانید یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.
  2. گردو را تا حدی که دندان گیر باشد آسیاب کرد.
  3. به جای سبزی محلی چوچاق می توانید از گشنیز نیز استفاده کنید.

ارسال نظر