طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات

انتخاب کردن یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی طوری که طعم خیلی خوبی داشته باشد تا مهمانها دوست داشته باشند و همینطور ظاهر شکیلی داشته باشد همیشه برای میزبان یک مسئله جدی است حالا توصیه ما این است که زیاد سخت نگیریم تا مثل حال و هوای گذشته مهمانیها به صمیمیت و سادگی برگزار شود ما در اینجا سعی داریم طرز تهیه یک غذا و همینطور پیش غذای خوشمزه را با هم یاد بگیریم پس با ما با طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات همراه باشید.

پای مرغ و سبزیجات

مواد لازم برای پای مرغ و سبزیجات:
برای خمیر پای : آرد ۳۰۰ گ ( ۲ پیمانه ) کره سرد ۱۰۰ گ روغن جامد ۴۰ گ ( ۲ ق س ) زرده تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲ ق س نمک ۱ ق چ


مواد لازم برای داخل پای :

گوشت مرغ ۳۵۰ گ پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۲ حبه قارچ ۲۰۰ گ کدو متوسط ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد پنیر موزارلا ۱۵۰ گ جعفری خرد شده ۲ ق س زرده تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و روغن به میزان لازم


طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات:
ابتدا یک قالب مخصوص پای را چرب کنید و کنار بگذارید. آرد و نمک را در یک کاسه ریخته و کره را به آن اضافه کرده با نوک انگشتان کره را به خورد آرد بدهید سپس روغن را اضافه کنید و کمی با نوک انگشتان ورز دهید و در نهایت زرده تخم مرغ و ماست را اضافه کنید تا خمیر مورد نظر بدست بیاید سپس به خمیر ۱ ساعت استراحت دهید ( یخچال) بعد از آن خمیر را به شکل مستطیل پهن کرده و ۲ بار ۳ لا تا بزنید بعد ۳/۲ خمیر را کف قالب پهن کنید و مواد میانی را داخل آن ریخته و ۳/۱ باقیمانده خمیر را پهن کرده و روی قالب پهن کنید سپس می توانید با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید تا بخار داخل آن خارج شود و بعد با زرده تخم مرغ روی خمیر را گواش نمایید و بعد پای را داخل فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ که از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه و یا تا زمانی که روی پای طلایی شود قرار دهید.برای تهیه مواد میانی : گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد نمایید . پیاز را کمی تفت دهید سپس مرغ را اضافه کنید و خوب تفت دهید بعد از آن کدو و فلفل دلمه را اضافه کنید و بعد از تفت آنها قارچ را نیز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد آب نداشته باشد بعد از روی حرارت برداشته سیر و جعفری و پنیر را اضافه نمایید ( دقت کنید زمانی که پنیر را اضافه می کنید مواد خیلی داغ نباشد )

ارسال نظر