طرز تهیه پاکورای پنیر

پاکورای پنیر یک غذای هندی بسیار لذید مخصوصا بچه های بد غذا می باشد . معمولا بچه ها بیشتر از بزرگترها از طعم لذیذ پنیر لذت میبرند پس دست به کار شوید و با ما با طرز تهیه پاکورای پنیر همراه باشید.

پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این پاکورای خوشمزه است.

پاکورای پنیر

مواد لازم پاکورای پنیر:
پنیر: 250 گرم

آرد نخود: 8 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب: به مقدار لازم

نمک:‌ به میزان دلخواه

روغن: جهت سرخ کردن


طرز تهیه پاکورای پنیر:

• ابتدا پنیر را به شکل مکعب‌های کوچک و ضخیم تقسیم کنید.

• پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.

• درون یک کاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

• به مخلوط درون کاسه مقداری آب اضافه کرده و از آن‌ها مایه غلیظی تهیه کنید.

• هر کدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو کرده، سپس درون روغن سرخ کنید.

• در صورت تمایل می‌توانید پاکورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>