طرز تهیه پاپاآل پومودورو

پاپاآل پومودورو یک سوپ ایتالیایی بسیار خوشمزه می باشد که با آب گوشت و فیله های گوجه تهیه می شود و گزینه خوبی برای یک شام رژیمی خوشمزه می باشد.

پاپاآل پومودورو

مواد اولیه پاپاآل پومودورو:
نان (بیات یا سوخاری/ درشت خرد شده) ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۱۲۰۰ گرم
ریحان ۱ دسته(۱الی ۲ پیمانه)
روغن زیتون ۶ ق غ
آبگوشت (گیاهی(عصاره سبزیجات یا گوشت حل شده در آب)) ۴ الی ۶ لیوان(پیمانه)
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر (له شده) سیر ۵ حبه

طرز تهیه پاپاآل پومودورو:
برای این سوپ ما به فیله های گوجه فرنگی نیاز داریم. به اینصورت که ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته سپس به قطعات کوچک برش دادهو دانه ها را جدا میکنیم (در دستور اصلی به پوست کندن گوجه فرنگی ها اشاره ای نشده و گوجه ها با پوست هست )

سپس اجازه میدیم به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط پخته شود. بعداز این مدت گوجه ها ر ا بوسیله مخلوط کن یا غذا ساز و….. کاملا پوره میکنیم در حد اینکه غلیظ باشه نه خیلی آبکی.
آبگوشت /مرغ یا عصاره سبزیجات یا گوشت حل شده درآب (استفاده از هر کدام سلیقه ای است ولی ایتالیایی ها از نوع گیاهی استفاده میکنند) در ظرف مورد نظر میجوشانیم و گوجه فرنگی پوره شده را اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه سیر را اضافه میکنیم.میذارم یک ربع دیگر بجوشد.

سپس به ترتیب برش های نان /ریحان(میتونید یه مقداری از ریحان را خرد کنید و داخل سوپ بریزید/ یه مقدار برای تزیین نگه دارید) اضافه کنید و در حین پخت روغن زیتون و نمک و فلفل را به سوپ اضافه میکنیم. میذاریم تا کاملا جا بیافته و سپس با خرده نان و گوجه فرنگی و ریحان تزیین میکنیم.

نکات پایانی

این سوپ بعداز تهیه دقیقا مثل تصویرش هست ممکنه با ذائقه همه جور نباشه ولی از سوپ های خیلی خوشمزه ایتالیا محسوب میشه
میتونید برای بار اول مقدار کمی درست کنید. در تمام مدت پخت حرارت باید متوسط باشه. وقتی برش های نون اضافه میشه باید بذاریم کمی جا بیافته تا به غلظت مناسبی برسه.

ارسال نظر