طرز تهیه پاستا پریماورا

پاستا پریماورا یک پاستای ایتالیایی اصل و خوشمزه می باشد که با ماکارونی لینگوئینی و آب مرغ و مخلوطی از سبزیجات سبز تازه تهیه می شود حتما امتحان کنید.

پاستا پریماورا

مواد لازم برای پاستا پریماورا:
سیر (نمک زده شده/ له شده) سیر ۱ ق چ
آب مرغ (یا گوشت یا سبزیجات) ۱/۲ پیمانه
کره ۲ ق غ
شوید (تازه یا خشک) ۱ ق چ
پنیر (پارمسان/ رنده شده) ۱/۲ پیمانه
خامه پرچرب ۱ پیمانه
مخلوط سبزیجات (بروکلی خرد شده/هویج قطعه قطعه شده/فلفل قرمز بصورت نواری /نخود فرنگی) ۲پیمانه
ماکارونی (لینگوئینی) ۲۵۰ گرم
آویشن (برگ) ۱/۴ ق چ

طرز تهیه پاستا پریماورا :

ابتدا ماکارونی طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی (مثل همه ماکارونی های دیگر) اماده میکنیم
۲٫سپس به همراه سبزیجات پخته شده که آب هم دارند مدت ۳ الی ۴ دقیقه اجازه میدیم پخته و آبش کشیده شود

در ظرفی مناسب خامه / پنیر /کره / آب مرغ یا سبزیجات/ آویشن/شوید سیر نمک میریزیم وروی حرارت گذاشته تا بجوش بیاد و در طی این مدت ویسک میکنیم(همزن دستی یا بلندر استند ) به مدت ۵ دقیقه. بعد حرارت را کم کرده و هم میزنیم.

بعداز اینکه بجوش اومد و خوب ترکیب شد به غلظت خوبی رسید(مثل سایر سس ها) مخلوط ماکارونی به همرا ه سبزیجات را اضافه میکنیم وباهم مخلوط میکنیم.
۵ .۱ یا ۲ دقیقه ترکیب شوند کافیه. سپس در ظرف مناسب ریخته سرو میکنیم.

نکات پایانی پاستا پریماورا:
در دستور اصلی ماکارونی اصلا آبکش نمیشه ولی بهتره شما آبکش کنید و مثل دستورهای اسپاگتی که بدون دم کشیدن مصرف میکنید باشه. سبزیجات گفته شده هم جدا بپزین بعد هر دور را با کمی از آب سبزیجات در حد اینکه طعم سبزیجات به ماکا رونی انتقال پیدا کنه به مدت ۴ الی ۵ دقیقه بذارید تا آبش کاملا کشیده بشه.

اطلاعات تغذیه ای پاستا پریماورا:
کالری: ۳۳۱٫۷
مجموع چربی: ۱۶٫۶ گرم
کلسترول: ۵۶٫۳ میلی گرم
سدیم: ۴۲۰٫۳ میلی گرم
مجموع کربوهیدرات: ۳۹٫۵ گرم
فیبر غذایی: ۴٫۰ گرم
پروتئین: ۹٫۱ گرم
امیدوارم خوشتون بیاد نوش جان

ارسال نظر