طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

مقلوبه مرغ و بادمجان یک غذای بسیار خوشمزه ایرانی است که از ترکیب بی نظیر مرغ و بادمجان و بادام تهیه می شود و روش پخت ساده ای دارد.

مقلوبه مرغ و بادمجان

مواد لازم برای مقلوبه مرغ و بادمجان :

برنج ۳ پیمانه
بادمجان متوسط ۲ عدد
بادام ۱۰۰ گرم
مرغ ۱/۲ مرغ
پیاز متوسط ۱ عدد
ادویه و زعفران به میزان لازم
آب گوشت یا عصاره گوشت ۱/۲ پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان :

برنج را حدود ۱ تا ۲ ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش بیاید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود ۲ لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. ( به این عمل شوک دادن به برنج گفته می شود.)

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کنید و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آن ها نمک پاشیده و پس از ۱۰ دقیقه آن ها را شسته، خشک کرده و در تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید. ظرف یا قالب نچسبی را که می خواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب کرده و بادام را ته ظرف بریزید. سپس مرغ و بعد بادمجان ها را ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آن ها بریزید.

مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی شعله کم به مدت ۱ ساعت بگذارید و نوش جان کنید.

ارسال نظر