طرز تهیه مرغ آناناسی

مرغ آناناسی یکی از خوشمزه ترین روش هایی است که می توان مرغ را طبخ کرد قطعا شما هم با شنیدن نامش شگفت زد شدید و می خواهید دست بکار شوید.

مرغ آناناسی

مواد لازم برای مرغ آناناسی برای ۴-۶ نفر :

شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه
آب آناناس یک پیمانه
آب مرغ یک دوم پیمانه
سس سویا ۳ قاشق سوپخوری
سیر له کرده ۱ حبه
کره ۵۰ گرم
سینه مرغ خرد‌کرده ۶۰۰ گرم
کمپوت آناناس ۵۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
جعفری خرد کره ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ آناناسی :

شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق کاراملی کنید.

آنگاه آب آناناس را بیفزائید و صبر کنید تا تکه های نباتی کارامل حل شود.

سپس آب مرغ، سس سویا و سیر را بیفزائید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن، سس را از روی حرارت برداری اینک کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید و تکه های مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.

حالا آناناس را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید. نشاسته را نیز به سس فراهم کرده اضافه کنید و بعد به مرغ بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.

اکنون می توانید مرغ را در ظرف مناسب پذیرایی همراه با چلو سرو نمائید.

ارسال نظر