طرز تهیه مربا توت سیاه

مربا توت سیاه یک مربای بسیار خوشمزه و خوشرنگ و سرشار از خاصیت می باشد که دستور پخت آسانی دارد و به عنوان لایه رویی تارت هم می توان استفاده کرد.

مربا توت سیاه

مواد لازم :

توت سیاه یک کاسه
شکر یک کاسه
آب یک و نیم کاسه

طرز تهیه مربا توت سیاه :

شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

نکته :

توت نباید زیاد پخته شود.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>