طرز تهیه مربا توت سیاه
مربا توت سیاه یک مربای بسیار خوشمزه و خوشرنگ و سرشار از خاصیت می باشد که دستور پخت آسانی دارد و به عنوان لایه رویی تارت هم می توان استفاده کرد.
مواد لازم :
توت سیاه یک کاسه
شکر یک کاسه
آب یک و نیم کاسه
طرز تهیه مربا توت سیاه :
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.
نکته :
توت نباید زیاد پخته شود.