طرز تهیه متبل بادمجان

متبل بادمجان یک غذای بی نظیر لبنانی است که در آن روش پخت بادمجان به ساده ترین و همچنین سالم ترین روش موجود شکل می گیرد حتما درست کنید و لذت ببرید.

متبل بادمجان

بادمجان دارای خواص تغذیه‌ای بسیار مفید است. از ویتامین‌های موجود در بادمجان می‌توان به ویتامین‌های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله كلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. علاوه بر ویتامین‌ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای خاصیت آنتی اکسیدانی فوق‌العاده‌ای است. این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزه‌ی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای متبل بادمجان:

بادمجان: ۲ عدد
آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: یک حبه
آرد: سه قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه متبل بادمجان:

بادمجان‌ها را پوست گرفته و از طول برش می‌دهیم. سینی فر را چرب کرده و بادمجان‌ها را کف آن می‌چینیم سپس سینی را داخل فری با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت حدود ۵۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا خوب پخته شده و له شوند.

بادمجان‌های پخته شده را خوب له می‌کنیم سپس آبلیمو، سیر رنده شده، آرد، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

متبل بادمجان آماده است؛ آن را در ظرف سرو غذا ریخته و به دلخواه تزیین می‌کنیم.

ارسال نظر