طرز تهیه ماهی با سس قارچ و لیمو

یک غذای خوشمزه و مغذی و سرشار از امگا سه که با یکبار امتحان کردن آن مطمئنا طرفدار آن خواهید شد پی با ما با طرز تهیه ماهی با سس قارچ و لیمو همراه باشید.

ماهی با سس قارچ و لیمو

مواد لازم ماهی با سس قارچو لیمو:

فیله ماهی ۲ تیکه

قارچ ۵ عدد یا بیشتر

پیاز ۱ عدد متوسط

آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری

رنده پوست لیمو ترش یک قاشق چایخوری

شیر ۱لیوان

آرد ۱.۵ قاشق غذاخوری

روغن یا کره هر چقد صلاح می دونید. من خیلی کم روغن و یه کوچولو کره واسه بوی خوبش ریختم!

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی با سس قارچ و لیمو :

*اول باید سس رو آماده کنیم

  • پیاز رو خلالی خرد کنید و بریزید توی تابه و بذارید رو حرارت تا کمی آبش خشک شه.
  • روغن رو اضافه کنید.
  • قارچ رو ورقه کنید و کمی بهش آبلیمو بزنید و بذارید با پیاز کمی تفت بخوره.
  • وقتی قارچ و پیاز کمی تفت خوردن آرد رو به مواد اضافه کنید تا بوی خامی اون بره. چند لحظه کافیه.
  • شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گوله نشه.
  • آبلیمو و رنده پوست لیمو رو هم بریزید و خوب هم بزنید.
  • نمک و فلفل سس قارچ رو اندازه کنید. خوب حالا سس آماده است.
  • پختن ماهی با سس
  • ماهی رو با کمی آبلیمو ونمک و فلفل مزه دار کنید.(لازم نیست مدت زیادی بمونه. همون موقع هم کافیه)
  • توی ظرف پیرکس دردار تیکه های ماهی رو قرار بدبد و از سس بریزید روش.
  • ۸ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد بذارید ماکرو بشه.
  • بعد غذا رو تو ظرف سرو بکشید و کمی شوید خشک روش بپاشید و بذارید ۳ دقیقه گریل بشه.

  • می تونید از همون اجاق گاز و قابلمه استفاده کنید. ماهی لای سس زود می پزه.
  • می تونید با کمی ذرت سروش کنید.
  • اگر مثل من از قزل آلایی که تیغش پاک شده استفاده می کنید. می تونید بعد از پختن پوستش رو جدا کنید یا قبلش تیکه ماهی رو از طرف پوست چند لحظه تو تابه ی داغ بذارید تا پوستش به راحتی جدا بشه.

ارسال نظر