طرز تهیه قطاب گوشتی

قطاب از دو بخش لایه خارجی و مغز داخلی تشکیل شده‌است. لایه خارجی آن که نانی سرخ شده در روغن است از آرد گندم، شیر یا ماست و زرده تخم مرغ تشکیل شده‌است که پس از طبخ در پودر قند غلطانده می‌شود. مغز داخلی آن می تواند با انواع مواد شیرین و یا گوشتی پر شود.یک غذای خوشمزه و یا یک میان وعده بسیار لذیذ برای بچه ها و یا مناسب دورهمی ها دوستانه باشد پس با ما با طرز تهیه قطاب گوشتی همراه باشید.

قطاب گوشتی

مواد لازم قطاب گوشتی
مواد لازم جهت تهیه خمیر:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
ماست ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم


مواد گوشتی:
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای یک عدد خرد شده
رب گوجه ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه قطاب گوشتی:
ماست و بکینگ پودر را مخلوط و بعد بقیه مواد را مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه می کنیم به حدی که دیگر به دست نچسبد یکی دو دقیقه ورز داده و روکش پلاستیکی کشیده و در کناری می گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند بعد سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می کنیم و مثل خمیر دانمارکی ۴ لا میزنیم و بعد دوباره با وردنه باز می کنیم بعد قالب گرد زده با لیوان و بعد دور خمیر را با برس آب زده و از مایه گوشتی درونش گذاشته و می پیچیم و سرخ می کنیم می توانیم جایگزین مواد گوشتی مرغ یا سبزیجات و یا سوسیس و کالباس استفاده کرد.

امیدوارم از این قطاب گوشتی خوشمزه لذت ببرید.

ارسال نظر