طرز تهیه فلفل شکم پر

آماده کردن یک پیش غذای مناسب بخش مهمی از پروسه ناهار و شام می باشد و شاید شما هم این دغدغه را داشته باشید. پس با ما باطرز تهیه فلفل شکم پر همراه باشید.

فلفل شکم پر

مواد لازم برای فلفل شکم پر
فلفل دلمه ای درشت ۶ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
پیاز خرد شده ۱/۲ پیمانه
گوجه خرد شده تفت داده شده ۴۰۰ گرم
برنج ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه

فلفل شکم پر یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب است که به شکل های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می شود. این نوع فلفل شکم پر که با گوشت چرخ کرده و پنیر چدار و چند ماده غذایی ساده دیگر پخته می شود، برای شما تنوع غذایی ایجاد می کند. همچنین فلفل شکم پر با شکل رنگی و جذابی که دارد می تواند در مهمانی ها به عنوان یک غذای جانبی زینت بخش سفره ی شما باشد.

طرز تهیه فلفل شکم پر:

حدود ¼ از بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و تخم ها و پوسته های داخلی اضافه را خارج کنید.
سپس فلفل های تخلیه شده را در قابلمه ای آب پز کنید. لازم نیست در قابلمه را ببندید. فلفل ها حدوداً پس از ۵ دقیقه آماده می شوند. بعد از آن، فلفل ها را خارج کنید و برعکس قرار دهید تا آب آنها کاملاً خارج شود.

داخل فلفل ها کمی نمک بپاشید. گوشت چرخ کرده، پیاز و ¼ پیمانه فلفل خرد شده را در ماهیتابه تفت بدهید تا زمانی که گوشت قهوه ای رنگ شود و سبزیجات ترد شوند. سپس چربی اضافه آن را بگیرید. گوجه خرد شده، برنج، آب، نمک و کمی فلفل را به آن اضافه کنید.

صبر کنید تا مخلوط به دمای جوش برسد. در قابلمه را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که برنج بپزد ببندید. سپس پنیر را اضافه و مخلوط کنید.

فلفل ها را با مخلوط گوشت تهیه شده پر کنید و آنها را در ظرف فر با سایز مناسب قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

ارسال نظر