طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی

سوپ عدس مجارستانی طعم متفاوتی از یک سوپ بسیار خوشمزه و عالی و همچنین سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان و آهن و یک سوپ رژیمی بسیار عالی می باشد.

سوپ عدس مجارستانی

مواد لازم برای سوپ عدس مجارستانی
عدس ریز ۲ پیمانه
پیاز خرد شده ۲ عدد
سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
ساقه کرفس خرد شده ‌۲ عدد
بادمجان رنده شده ۲ پیمانه
نمک و زردچوبه و فلفل ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱ پیمانه
برگ بو ۲ عدد
آب مرغ ۲ لیتر
گشنیز خرد شده به مقدار لازم
روغن زیتون‌ ۲ قاشق غذاخوری
ماست نصف پیمانه

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی:

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان ، ‌آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.

برای سرو کردن ، سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

ارسال نظر