هنر فارسی

اشتراک گذاری آموزش هنر و خلاقیت در خانه

ساندویچ مرغ پیتا یک گزینه خوب برای یک شام سبک می باشد د ر دستور اصلی این ساندویچ از سس خردل و عسل استفاده می شود که می توانید آن را تغییر دهید.

ساندویچ مرغ پیتا

مواد لازم برای ساندویچ مرغ پیتا
سینه مرغ ۴۵۰ گرم
ساقه کرفس ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم سس ساندویچ:
عسل ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
نان پیتا ۴ عدد

طرز تهیه ساندویچ مرغ پیتا

سینه های مرغ را همراه با نصف پیاز و مقداری آب، نمک و زردچوبه روی گاز بگذارید تا مرغ بپزد (نیازی به خرد کردن پیاز نیست). در آخر مرغ را از قابلمه خارج کنید و به صورت مکعب های کوچک برش بزنید.مرغ خرد شده را در کاسه ای بریزید. نصف دیگر پیاز که خام است را خیلی ریز خرد کنید و همراه با فلفل دلمه ای و ساقه کرفس خرد شده به مرغ اضافه کنید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید.

در کاسه دیگری سس ساندویچ را درست کنید. همه مواد لازم برای سس یعنی عسل، سس خردل، آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و به دلخواه به آن نمک و ادویه اضافه کنید. مرغ و سبزیجات را با سس مخلوط کنید.نان پیتا را توست کنید (میتوانید چند دقیقا آن را روی شعله گاز گرم کنید یا در فر قرار دهید. سپس آن را از وسط نصف کنید و مخلوط مرغ را داخل آن بریزید. ساندویچ مرغ پیتا آماده شده است. نوش جان!

نکته ها:
روش دیگر سرو ساندویچ مرغ پیتا به این صورت است که مواد را همراه با کمی پنیر پیتزا وسط نان قرار دهید و سپس آن را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بگذارید تا پنیر آب شود.

استفاده از سس اختیاری است و میتوانید از هر سس دیگری هم استفاده کنید.

میتوانید روی نان پیتا کمی پنیر پیتزا بریزید و آن را در فر قرار دهید. شعله روی فر را مدت کوتاهی روشن کنید تا نان برشته و بسیار خوشمزه شود.

ارسال نظر